Okategoriserade

Mer om Sibylla

Hej och välkommen till min härliga blogg där jag blandar vardag med lyx. Jag bär ett kungligt namn dvs Sibylla som kung Carl Gustafs mamma hette. Sibylla som är kungens mamma var en tysk prinsessa. Jag är gift och har två små flickor och bor i ett område i centrala Uppsala som heter Industristaden.

Här i bloggen får ni följa mitt liv som både mamma och kvinna som älskar inredning och glamour. Jag bor i samma stad som bloggportalen Blogbiz.se grundare så jag får ta del av mycket nöje och varje söndag har vi en bloggdag tillsammans. Ni lär också se mycket mat & bakverk hos mig då jag älskar att stå i köket.

Vill ni samarbete och synas på bloggen så får ni gärna maila mig på [email protected] ni kan även kontakta mig om ni vill skicka produkter som jag ska prova.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *