Okategoriserade

Minnen från julafton

Jag och mina döttrar vi älskar att fira allt som finns att fira. Tex julafton, födelsedagar och t.o.m namnsdagar firar vi för fullt.

Jag själv heter Sibylla efter kung Carl Gustafs mamma Sibylla. Mina döttrar heter Eliza och Liva. Tillsammans gör vi mycket och ibland är också pappa med dvs min älskade man.

Vi bor i centrala delen av Uppsala och funderar på att satsa på ett sommarhus också lite utanför den centrala delen av Uppsala. Detta för att barnen behöver komma bort från stadslivet och allt buller. Vi vill kunna bara vara i naturen och koppla av såsom vanliga familjer brukar göra. Då får mina barn även ta med sig sina vänner och vi kan då hitta på massor av olika saker. Jag är påhittig och de har en faster som är ännu mer påhittad Fastern brukar berätta påhittade sagor för våra barn. Hennes blogg hittar ni på veckomagasinet. Hon driver en blogg från Uppsala och är ofta med mig och barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *