Okategoriserade

En trevlig helg i Älmsta

Älmsta ett smultronställe

Lördag var vi bjuden till världens bästa par Işılay och Gunnar ! De bor i ett vackert hus i Älmsta med sina 3 barn ! Förlåt glömde

fjärde barnet som är bortskämde fluffiy.

Hunden Fluffy

Mina döttrar tyckte jättemycket om fluffy dem lekte med honnom hela dagen! Fluffy är en mycket barnvänlig hund . Catering Uppsala restaurang kocken och kallskänkan

Barnen var ute och lekte hela dagen . De hade jätte rolig där.
Gunnar och Işılay driver restaurang som heter Ankaret . Att påstå att Gunnar är duktig på att laga mat är nog att underdriva,karln är minst sagt fantastisk kock! Vi grillade och satt ute hela natten! Efter kl. 00.00 åkte vi hem till Uppsala. Eftersom min man drack Rakı (vılket gunnar inte hade något emot,då han själv gıllar det så var jag tvungen jag köra bil . Jag tycker inte om köra bili mörker! Ps. min man va full dagen efter också ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *