Okategoriserade

En stor familj kostar skjortan

Sponsrad inlägg i samarbete med Reward Network

Vi är kanske en liten familj om man skulle leva på 1800 talet då en familj kunde bestå av 9 barn. Jag själv lever på 2000 talet i Sverige och då anses min familj vara en riktig stor familj. För vi har två döttrar och då är vi många i vårt hushåll.

Hur gör vi för att spara pengar?

Dels så sparar vi på banken som alla andra familjer och så försöker vi tänka ekonomiskt.

Vad finns för alternativ för en stor familj?

Det jag har upptäckt är Reward Network där man får tillbaka 5 % som är otroligt mycket om man jämför med liknande tjänster.

De samarbetar med hur många varumärken som helst så det finns något för alla.

Fördelarna med Reward Network är följande:

  1. Du blir medlem gratis för skulle det kosta så vore det ju inte kul för en stor familj som oss, eller hur?
  2. Du handlar precis som vanligt dvs finns inga konstigheter
  3. Du får pengar tillbaka beroende på hur mycket du handlar
  4. Du får bonus också beroende på hur mycket du handlar

Du handlar i lugn och ro samt kan ha din katt som sällskap medans du handlar. Nedan bild är en printscreen från min medlemssida då jag också är medlem och så fort jag såg bilden på katten så lockade det mig att trycka vidare och bli medlem.

Jag tänker främst på allt som vi brukade handla när vi gick på stan. Vi fick inget bonus eller pengarna tillbaka hur mycket vi än handlade. Då är detta en självklar sätt för oss att spara pengar och dessutom få bonus när vi handlar mycket. Jag behöver väldigt mycket produkter till barnen och till mig själv. Man kan tro att mannen i huset är den som slösar pengar minst men så är det inte.

Tänk att bo på hotell och få en viss summa tillbaka hur underbart är inte det? Tänk att beställa produkter från apoteket de dagar barnen är sjuka och inte kan gå på dagis och skola. Sedan får vi inte glömma alla kläder vi handlar på Lindex som vi nu kan göra i lugn och ro samt få både bonus och pengar. Detta är det bästa vi har gjort vår familj. Passa på du också om du har en stor familj som oss så kommer du se hur billigt ni kommer undan. Lycka till!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *