Okategoriserade

Mobil farozonen

Sponsrat inlägg i samarbete med Rephone.se

Har du ett barn som inte kan slita i från sig mobilen eller datorn? Ibland blir suget för stort och användandet svårt att bryta.
Livet framför skärmen kan vara väldigt varierande och har därmed många olika funktioner för användaren, både positiva och negativa.

Ett barn som tillbringar mycket tid framför datorn eller med mobilen kan både vara kreativ och passiv: fixa hemläxor, lösa en gruppkonflikt i skolan, göra en egen video eller slappna av framför en film.Jag förbjuder absolut inte mina döttrar att titta på telefone .att förbjuda gör det
mer intresserant .  Då gäller det också att köpa flera mobiler och det kan du göra genom att samla på dig begagnade mobiltelefoner så att ingen i familjen behöver gå utan. Det kan du göra hos Rephone som har massor att välja bland och finns för alla familjer. Jag och min familj är ofta inne på sidan och tittar för att aldrig gå miste om något som vi har längtat efter.

Jag och min man använder mobilen mindre när barnen är med oss.
De kan bara använda den 1 timme om dagen. jag kontrollerar vad de tittar på eller vad för spel de spelar.

Jag har också märkt att varje gång våra döttrar håller på för länge med mobiltelefonerna blir de trötta och efter ett tag blir det helt tyst. Detta kan hända både när vi är hemma och om vi åker bil tillsammans. Det känns som om vad vi än gör har de sina mobiler med sig. Jag är rädd att när vi åker ut för att bada kommer båda tjejerna vilja ha sina mobiltelefoner med sig i vattnet för att göra något kul. Därför anser jag att man ska köpa begagnade mobiltelefoner så att man aldrig blir utan.

Mina barn skulle få en riktig tråkig semester om vi inte hade mobiltelefoner med oss. Mina döttrar verkar vara mer beroende av sina mobiltelefoner än vad vuxna kvinnor i karriären är. Jag är stolt över dem att de älskar mobiltelefoner för det gör att de utvecklas hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *