Okategoriserade

Är min man otrogen!

 

Min man smög omkring i flera veckor.hemliga samtal,hemliga sms.Han lämnade mig ensam då vi skulle fika på stan Hans betende visade att något inte stämde,Det pågick i flera veckor.

Jag fyller 40 år i .

Maken skulle ta mig till en restaurant vid namn Tjuren väl på väg ringer hans kusin son och har lämnat plånboken hemma,Ali skulle lösa ut han från meze Och bad mig följa med in och träffa hans tjej. Väl framme fanns ingen kusin barn

Ali smygande smsande visade det sig att herrn har ställt till med en överrasknings fest endast med tjejer jag gillar .

Vi fick äta god mat och drack gott vin . Vi pratade om roliga saker hela kvällen . Det var en jätte fin överraskning från min man .

När man fyller 40 kommer man att ställa sig många frågor: Har jag det liv jag vill ha? Är jag lycklig? Har jag uppfyllt mina drömmar? Och kanske är det dessa frågor som startar 40-årskrisen. Men detta är faktiskt en ålder för att reflektera, för att ändra sig om det är nödvändigt och för att fundera igenom vem du är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *