Okategoriserade

Kvinnor behöver sova mer än män

Sponsrad inlägg i samarbete med Nordiska hem

Många har svårt att sova. Och det påverkar inte bara humör och kropp, utan också hur vi presterar på jobbet. Kloka arbetsgivare månar om medarbetarnas sömn.

Jag själv sover dåligt för att jag är en stressig människa .
Jag jobbar mer än fyrtio timmar i vecka . Att laga mat städa hemma och ta hand om barnen gör inte saken bättre, viulket blir för mycket för mig .

Jag sover Max 6 timmar om dagen .
Min man jobbar också för mycket och blir också trött som jag. Men han har lite mer tur än mig så kan han ta tupplur på dagen när han är ledig.
Mina barn brukar vägra lägga sig tidigt så klart . Minsta somnar lätt . Stora har svårt att somna .

Nedan sängar blir också väldigt fina som inredning. För det är inte bara det bekväma som är viktigt utan att möblerna även ska passa in i huset är också viktigt. Man äter med ögonen men man sover också med ögonen anser jag. Kontinentalsängar är ett måste för hela min familj om vi får bestämma.

Något hela vår familje skulle behöva är kontinental sängar från Nordiska hem. Det är både bra pris och bra kvalité på dem. För hela familjen vill kunna sova ut och vi är sorten också som sover tillsammans allihopa. Ibland händer det att hela familjen somnar mitt på dagen när vi har varit ute och haft det roligt. Speciellt dagar då vi är och badar kan vi bli väldigt trötta när vi kommer hem. Nu i helgen tex så hälsade vi på mina kusiner och så fort vi kommer hem kommer nog hela familjen behöva en bra kontinentalsäng från Nordiska hem för att verkligen vila ut en gång för alla. När det är lite kallt ute blir vi också extra trötta och det älskar vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *