Okategoriserade

Babyshower

Förre veckan åkte jag och barnen till min kusins babyshower fest som bor i Gävle. Jag åkte med tåg eftersom vår bil är trasig . Barnen älskar att vara fastklistrade mot tågfönstret under resan . Särskilt om det passerar genom skogen.


Kusines  magen är i åttonde månaden .. Det är hennes första barn . Så det kommer en pojke .

Hennes stora syster organiserade allt . Festen blev i stora syster nya hem. Vi var nästan tjugo personer . Vi lagada god mat och bakelser tillsammans . Det var trevlig att göra nånting som man gör med så många personer. När Melike gick in in köket blev hon chockat för att hon väntade inte att vi skulle överraska henne . Hon blev mycket glad.


Det var jätte trevlig för alla som var där. vi åt god mat och god tårta. Vi fick en trevlig dag tillsammans . Melike var mycket nöjd med allt och med sina presenter som hon fick.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *