Okategoriserade

Varför körkort?

Sponsrad inlägg i samarbete med trafiko.se

Varje persons väg till körkortet är verkligen individuell och ser annorlunda ut för alla. Ibland kan det kännas hopplöst eller att man vill ge upp med att ta körkort.

Varför körkort ?
Eftersom jag är aktiv av mig som vistas i både stan och ute i natur så är det sällan lätt att få tag på bra bussförbindelser till stan , som exempel.

Jag hade kört på trafikskola! Men jag har gått handledarkurs tillsammans med min väns bror så han var min handledare och jag fick övningsköra med honom privat. Eftersom att kära med trafikskola var väldigt dyrt för mig då! Nu skulle det också vara dyrt för mig . Jag är glad att jag fick den tidigare . Jag fick körkortet år 2011 .

Vad är svårast med att ta körkort ? Den svåraste var uppkörningen för mig . Jag är en stressad person som blir lätt nervös. Teorin var inte så svår för mig .

Att ha körkortet innebar frihet för mig. Jag behöver inte be någon att Skjutsa mig nånstans. Jag kan gå vart jag vill när jag vill.
Mödrar med barn måste ha ett körkort så har du egna körkortsfrågor som du vill öva upp kan du också kontakta Trafiko.se

Att ha körkort är något som är otroligt bekvämt för mig. Tänk alla år då jag inte hade körkort då var jag alltid beroende av någon annan. Det är så skönt att slippa vara beroende av andra människor och deras bilar. Jag har i dag en egen bil och egen körkort. Förr i tiden var kvinnorna beroende av sina män då det inte var lika vanligt för kvinnor att ta sitt körkort som det är i dag. I dag är det dessutom vanligare för kvinnor att ta körkort än vad det är för män. Tex så fick jag mitt körkort innan mina äldre bröder just för att jag är en tjej och mycket pedant av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *