Okategoriserade

Slut på semester

idag var det den sista dagen på min semester. Jag börjar jobba imorgon. Jag känner mig inte färdig med semestern.Min man har viskat om att han ska överraska mig islutet av veckan(Håller tummarna) Tiden gick för fort för mig . Barnen börjar dagis och skola också naturligtvis imorgon.

Vi skulle åka utomlands om det inte fanns någon pandemi. Jag hoppas att vi kan gå på nästa sommarlov.


Idag gick vi till skogen för att plocka skogsbär i Gamla Uppsala skogen.Jag älskar skogen sedan min barndom. skogen ger mig frid. Min lilla dotter Eliza är som mig. Men min äldsta dotter Liva gillar knappast att vara i skogen.
Liva älskade skogsbär när hon plockade . Vi samlade skogs/björnbär och tog hem dem, och tillsammans med flickorna, gjorde vi choklad tårta med skogsbär. Barnen älskade tårtan .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *