Okategoriserade

Brittsommar

September, och visst känns det att det ligger höst i luften. Jag gillar hösten men känner alltid lite vemod när den är påväg. Sommarens långa dagar och ljumma kvällar är ändå något alldeles speciellt och underbart. Att njuta i nuet är det enda vi kan göra. Jag hoppas att vi får några friska och soliga da .

Du kan nå stjärnorna om du sträcker ut armen. Vem älskar inte att titta på himlen? En klar, stjärnhimmel, frisk luft … Hur långt är du från allt detta i stadslivet, eller hur? Det är därför du kan titta på stjärnorna i kolonin om den är utanför staden.Det kan vara ett sätt att bli av med trafiken Låt inte trafiken och hörseln skrämma dig! Du kan komma bort från trafikstress, hornljud och lyssna på fåglarna istället för alla dessa med låten “Kom tillbaka till vår kolonin ”.

Vi träffades på Karos koloni förra helgen. Sabina och hennes man och barn kom också. Karro och hennes familj och vi var där. Barnen älskar att åka till kolonin och leka med sina kusiner där.

Jag lagade mycket god kyckling på grillen. Naturligtvis skulle det inte vara utan en sallad. Karro tillagade också kaffe och kakor. Vi hade en mycket trevlig dag. barnen ville inte komma hem. Vi bestämde oss för att träffas en gång till innan vädret blev kallare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *