Okategoriserade

Är det dags att byta bil?

Detta inlägg är ett sponsrat samarbete med Förenade bil

 

I vår familj är vi två barn och två vuxna. Det är viktigt för oss att vi kan resa bekvämt när vi väl reser iväg. I somras köpte min man en husvagn som vi tog med oss till Kolmården bland annat. 

När man ska åka iväg längre sträckor som vi gjorde då så är det viktigt att bilen är bekväm för alla att sitta i. Barnen kommer att tröttna på resandet snabbt nog ändå, de behöver inte sitta obekvämt också.

 

Jag vill också få sitta bra i mitt säte och kunna slappna av när vi åker. Nyare bilar är rymligare än äldre och om man dessutom köper en SUV så sitter man lite högre upp. Jag och min man tycker att det är väldigt skönt för då kan vi verkligen känna att vi ser ordentligt när vi är ute i trafiken. När man dessutom har en husvagn efter bilen så är det extra viktigt att man ser ordentligt.

 

Hos Förenade Bil i Göteborg kan du hitta flera modeller av det populära märket Kia. Medarbetarna hos Förenade bil är experter på sitt märke och hjälper dig gärna att hitta den rätta bilen just för dig.

 

Vi har i dagsläget en SUV och trivs väldigt bra med det. För oss skulle det självklara valet vara en Kia Sportage.

Det är Kias mest populära SUV. Den har både suverän komfort och säkerhet. När du köper en ny Kia Sportage så ingår sju års, SJU ÅRS, nybilsgaranti. Du kan också ansöka om privatleasing hos Förenade Bil om du hellre föredrar att leasea än att äga.

 

Oavsett vilken modell på bil du väljer och hur du väljer att finansiera den så kan Förenade bil hjälpa dig att hitta den absolut bästa lösningen. Tveka inte, kontakta dem idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *