Okategoriserade

sluta förpesta luften med tobaksrök

Detta inlägg är ett sponsrat samarbete som riktar sig till dig som är över 18 år gammal.

Bland det absolut värsta jag vet är när man är utomhus någonstans och det börjar lukta cigarettrök helt plötsligt.

Det är en stank som sprider sig så snabbt, som sätter sig i håret och i ens kläder. Allting man har med sig och på sig stinker cigarettrök när någon har rökt i närheten av en. Rökförbudet inne och ute har minskat antal tillfällen man blir utsatt för stanken men ibland finns det ändå folk som röker mitt i allt.

Om du är en rökare så föreslår jag att du byter till e-cigg. Det är ett mycket bättre alternativ!

Här är några punkter som gör det bättre med e-cigg:

  1. Dina kostnader kommer att reduceras markant då du inte behöver köpa nya cigaretter hela tiden. Du köper en e-cigg som du laddar och som du köper ånga till.
  2. Du undviker ca 4800 skadliga kemikalier när du röker e-cigg istället för vanliga tobakscigaretter.
  3. När du vejpar (andas in ånga med e-cigg) så andas du in ånga istället för skadlig tobaksrök.
  4. Du kommer lukta godare för e-cigg efterlämnar ingen stinkande tobaksrök.
  5. Ingen tobaksrök kommer så det är inte skadligt för din omgivning.
  6. Du slipper gula tänder och förstört tandkött.

Du kan välja att söka vape, e-cigg, efter prisklass. Allt för att det ska vara så anpassat för dig som möjligt. Du kan surfa in och välja en prisklass som passar din plånbok, därefter kan du kika på design. Vill du ha en diskret e-cigg eller föredrar du en lite flashigare som syns? Det beror helt och hållet på dig som person och på vad du vill ha. Det finns hur mycket som helst att välja mellan!

Det finns startpaket och det finns e-cigg för nybörjare. Eciggonline är måna om att kunderna förstår vad de köper och hjälper gärna till att lotsa dig runt i e-ciggens värld. Deras företagsfilosofi är att kunden ska veta att de kan få det lilla extra via dem, de vill gärna ha kontakt med sina kunder. Kunden är alltid i fokus.

Du kan också välja smak på din e-cigg. Du kan välja att ha den traditionella tobakssmaken om du tror att det blir enklare för dig att sluta då. Därefter kan du gå över till en trevligare smak. Bland annat kan du välja olika mint och mentolsmaker. Du kan också välja fruktiga smaker om det är någonting som intresserar dig, och roligast av allt! Det finns dessertsmaker, hur coolt är inte det?

Om jag var en rökare så skulle jag prova bubbelgumssmak på min e-cigg. Det låter som att det skulle kunna vara gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *