Okategoriserade

Vegansk och ekologisk hudvård

Detta inlägg är ett sponsrat samarbete

 

Huden är kroppens största organ, visste du det? Allting som vi smörjer in huden med absorberas av huden och absorberas av våra kroppar.

 

Jag tycker det känns lite läskigt när jag tänker på det. Ju mer man tänker på det desto värre känns det. Brukar du läsa innehållsförteckningen på de produkter du påför på kroppen? Jag gjorde inte det förut men numera gör jag alltid det.

 

Därför är det viktigt för mig att produkterna jag använder till mig själv och familjen är så rena som möjligt. Det är även viktigt för mig att de är snälla mot både djur och natur. Vi människor förstör så mycket av miljön och tillför skada till så många djurarter som det är, det jag använder i hemmet behöver inte bidra ännu mer till miljöförstöringen. 

Hos Moyana Corigan hittar du ekologiska och veganska produkter att använda. Det finns allt från handdesinfektion till mineralfoundation. 

 

Bara för att jag inte vill påverka miljön betyder det inte att jag inte vill ha lyxiga produkter med fräscha dofter. Jag tror att det går att ställa högre krav på producenterna av produkter för att kunna få bra produkter som är snälla mot miljön, människorna, djuren och plånboken. Vi som konsumenter måste bestämma vad vi vill lägga våra pengar på och stötta de företag som möter våra krav bäst.

 

Moyana Corigan har ett brett sortiment av ekologisk och vegansk hudvård. Till exempel gillar jag den här hand – och kroppslotionen med doft av strawberry champagne, hur lyxigt låter inte det? Det är dessutom vackert förpackat så du kan lämna dina förpackningar framme i badrummet utan att de stör inredningen. Självklart är den helt fri från paraben, phenoxyethanol, citronsyra och petrokemiska oljor för att din hud ska vårdas inifrån och ut. 

 

Alla produkterna går att använda till barn, vilket är viktigt för mig. Jag vill att jag och flickorna ska kunna använda samma produkter utan att tänka om det är skadligt eller inte. Om du har barn (eller om du själv är) som är känsliga mot parfym så finns det flera produkter som är fria från parfym och istället innehåller eteriska oljor. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *