Kolmården

Förra helgen var vi på kålmorden camping i i Norrköping. Att campa med en husvagn var vår första upplevelse, Vi var lite nervösa och lite glada, särskilt jag och tjejerna. Min man besökt det flera gånger tidigare.


Först och främst handlade vi mat. När vi var klarade  med alla våra förberedelser, bar det iväg klockan 15. Vi tog några pauser på vägen. Vi var på camping kl. 22.00. Vi hade problem med att komma in eftersom vi inte hade ett inträdeskort. Tack och lov så öppnade ett gammalt par bomen för oss. Vi var väldigt trötta så vi bäddade sängarna och sov.

När jag vaknade på morgonen och satte på spisen för att laga frukost, insåg jag att det inte fanns någon gas. Min man åkte till centrum och fyllde på gas och köpte pannkaka på vägen för att äta. Det var väldigt bra för barnen och oss att vara i naturen. Vi hade tre vackra dagar tillsammans.

Jag är emot att ha djurparker. Jag tycker att djur tas bort från deras naturliga livsmiljö. Jag försöker att inte besöka djurparker så mycket jag kan, men kålmorden har ändrat min uppfattning lite. De reproducerar många hotade djur och skickar dem till de platser de hör till. Detta är bra. dessa djur reproducerade; vild åsna, adaxantilop noshörning.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »