Okategoriserade

I samarbete med bästtandblekning.se

Häromdagen satt vi och tittade på en gammal film jag och min man. Efter ett tag så insåg jag någonting som jag aldrig har tänkt på förut, alla skådisars tänder var skeva och “vanligt” gula. De var inte Hollywood-blekta!

Har ni någonsin tänkt på det? Jag undrar  när det skiftet skedde, när vanliga tänder slutade vara tänder för kändisar och deras vanliga tänder blev blekta porslinsfasader. Det är liksom den nya normen i stora filmer, att alla skådisar ska ha raka och vita tänder.

För det är ju så med tänder, de ska inte bara vara friska, det är inte en frisk tandrad som är den bästa statusen. Det är vita, friska (kanske), raka och jämna tänder som ger det mest statusfyllda leendet. Ett sånt perfekt leende är ett lyckat leende.

Ett tecken på att skönhetstandvården börjar ta över friskvårdstandvården är alla kändisar som har rälstandställning numera, helt öppet. Alla vuxna som nu har det som en gång ansågs vara rätt töntigt, eller vanligt beroende på ålder och umgänge. Det är liksom en statuspryl. För när du går på högstadiet och får tandställning i Sverige så bekostas ju det utav samhället. När du är vuxen och vill ha tandställning får du istället bekosta det själv, och det är ingen billig historia.

Men om det nu är så att du skulle vilja ha lite vitare tänder än de du har i dagsläget. Då rekommenderar jag att du går in på bästtandblekning.se och läser igenom de olika produkterna som de recenserar. Ett tips är att du först beger dig till tandläkaren för att ta bort eventuell tandsten och liknande samt se över din generella tandhälsa.

Sen är det bara att tuta och köra och skaffa vita tänder hemma!

Bäst i test får dentway med hela fem av fem stjärnor! De har även snabb leverans, ett bra pris (495kr), erbjuder rådgivning av tandsköterska, fri frakt och är dessutom peroxidfri!

Visste ni förresten att man en gång i tiden försökte bleka tänderna med urin? Jo det är säkert! De gamla romarna importerade urin från Portugal för det ansågs vara det absolut bästa urinet för tandblekning. Tänderna blev dessutom vita, för urin innehåller ammoniak som är blekande.

Tur att metoderna har blivit bättre, in och köp hem ett kit för tandblekning hemma redan idag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *