Okategoriserade

Dags att bli vintertrygg

Oktober månad är här och jag tycker redan att man känner sig lite frusen och huttrande på morgonen.

Då är det skönt att stoppa ner fötterna i varma tofflor, svepa in sig i en mjuk och varm morgonrock och tassa upp till köket. Vi bor på markplan vilket gör att våra golv ofta kan vara lite kalla innan lägenheten har värmts upp ordentligt. Det är ju alltid kallt ute på nätterna så golven blir liksom nattkylda även de.

Nu är det dags att fundera över värmen resten av vinterhalvåret. Det är lång tid kvar nu tills det blir varmt igen i Sverige. Hos Göta energi har de ett jättebra erbjudande för sina kunder. De kallar el-avtalet för Vintertrygg. Vintertrygg innebär att du tecknar ett abonnemang med fast pris oktober-mars för att sen ha ett lågt påslag på din faktura under resterande månader. På så vis vet du vad din månadskostnad för el kommer att bli under de kallaste och mörkaste månaderna. Annars kan till exempel december bli väldigt dyrt då vi förbrukar mycket el till belysning, och direkt efter kommer januari som känns mörkare än mörkast och då tänder vi alla lampor och smackar på ordentligt med värme på elementen.

Så för att slippa en obehaglig överraskning på elräkningen är det alltså klart bäst att välja Vintertrygg hos Göta Energi. Hos Göta Energi får du dessutom en så kallad bonustimme. Det betyder att du under varje dag året om har möjligheten att tjäna in en gratis el-timme.

Om du väljer att teckna Vintertrygg så binder du dig i 24 månader, om du istället vill se andra fina erbjudanden så kan du surfa in till Göta Energis hemsida. Där kan du enkelt och på ett överskådligt sätt se deras olika abonnemang och välja det som passar dig allra bäst.

Om du är intresserad av Vintertrygg så gör du bäst i att teckna abonnemang redan idag då det blir billigare att teckna abonnemang ju tidigare i den “fasta perioden” du tecknar.

Hos Göta Energi kan du även hitta bra tips på hur du kan göra för att minska din elförbrukning. Det brukar man behöva uppdatera sig på oavsett om man väljer fast eller rörligt. Några av de vanligaste, och bästa tipsen, är att aldrig ha lampan tänd i ett rum där ingen befinner sig, att se över sina sladdar och kontakter, att stänga av elapparater och inte bara köra dem på standby. En smart sak är att ha till exempel tv och dylikt inkopplade i en förläningssladd som har en på och av knapp. Då går det snabbt att koppla bort all ström dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *