Okategoriserade

Barnens födelsedagsfirande en ritual?

Jag emot överdrivna födelsedagar. Det enda extravaganta födelsedagsfirandet i mitt liv var när jag var fyrtio. Min man bjöd in mina nära vänner och firade restaurangen.

Barnens födelsedagar bör inte överdrivas.
Min äldre dotter fyllde åtta den 14 oktober.  Hennes nära vänner hade firat sina födelsedag i en restaurang med bowlinghall. Liva bad oss ​​också att fira på den restaurangen. Jag ville inte fira det först. Liva är inte ett barn som alltid vill ha något. Vi kunde inte säga nej till Liva. Catering uppsala


Det var totalt elva barn. Det fanns också några föräldrar. Barnen spelade först bowling och åt sedan. Efter att ha ätit sin födelsedagstårta öppnade liva sina presentpaket Både liva och de inbjudna barnen var mycket nöjda.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *