Okategoriserade

Stöd för företagare

Drömmer du om att starta eget? Att vara sin egen arbetsgivare kommer med både för – och nackdelar. Fördelarna är många, i mina ögon väger de upp nackdelarna men det hänger såklart på vilken typ av företag du driver.

Om företaget är webbaserat eller kan utföras vart som helst och när som helst så är det nästan bara fördelar. Är du mer platsbunden kan det vara svårare eftersom det är svårt att vara ledig, sjuk eller frånvarande.

Enligt Företagarna.se finns det idag cirka en halv miljon egenföretagare i Sverige, detta gör egenföretagarna till den största yrkesgruppen i Sverige. Ändå kämpar företagare med byråkrati vid till exempel lån till bostad och liknande saker. Att få lån som egenföretagare är inte alltid så enkelt, normen är att man är anställd och de flesta långivare är utformade för att ge lån till folk med fasta anställningar. Företagarna.se som är Sveriges största branschorganisation för företagare arbetar hela tiden för att göra företagandet säkrare för sina medlemmar.

Om du går med i Företagarna är du del i det politiska arbetet för en tryggare värld för egenföretagare. Ett samhälle och en sfär för alla som har en dröm om att hantera sin egen tid och att ha mer frihet i sin vardag.

Du får utöver detta massvis av andra saker som är bra att ha.

Företagarna.se tar väl hand om sina medlemmar och erbjuder juridisk rådgivning, olika typer av avtal, utbildning, seminarier och mycket mer.

Hos Företagarna.se kan du hitta all information som de har tillgänglig för deras medlemmar, du kan även nå dem via mail eller telefon. Om du däremot är någon som helst vill prata med en fysisk person så finns Företagarna tillgängliga på väldigt många orter och platser i vårt avlånga land. Chansen att de finns i närheten av dig är väldigt stor.

Kontakta företagarna.se redan idag och påbörja din resa mot ett enklare företagande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *