Okategoriserade

Kan man göra allt på samtidigt?

Catering Uppsala restaurang kocken och kallskänkan med smörgåstårtor och pizza.

Nuförtiden kan jag inte skriva ofta. Jag har många saker i mitt huvud att vara upptagen med. Läs nedan om vårt besök på cateringsfirman som leverera mat till skolor och olika event.

catering Uppsala
Catering Uppsala och restaurang kocken och kallskänkan som har pizza och kalla maträtter.

Jag vill inte byta arbetsplats, men jag vill också ta kurser där jag kan urvevkla mig själv. Min tid för arbete, barn, hushållsarbete och kurs räcker inte. Om jag slutar jobbet och bara ta kursen kommer jag inte att kunna klara mig.

catering uppsala
Detta är strax utanför restaurang Kocken och kallskänkan i Uppsala. De är en cateringsfirma i Uppsala med smörgåstårtor och pizza.

Jag startade faktiskt en snabb kurs. Det är utbildning för barnskötare Jag ville gå den här kursen eftersom jag har små barn. Kanske kan jag arbeta för att informera mig mer om detta och jobba med barnen i framtiden. Jag avslutade de tre första kurserna. Men som sagt är det väldigt svårt att ha arbete, hushållsarbete, barn och kurs samtidigt.

Vi brukar äta pannkakor från Cateringsfirman restaurang kocken och kallskänkan i Uppsala. Catering Uppsala har även smörgåstårtor och pizza för avhämtning.

Nu ska vi hem och äta pannkakor utan ägg catering Uppsala

Så här tillagar du receptet (40 min):

1. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt dessutom i en bunke. Tillsätt lite av mjölken och rör till en klumpfri smet. Tillsätt resterande mjölk och det smälta smöret.

2. Hetta upp dessutom en teflonpanna med smör och stek pannkakorna några minuter på båda sidor.

Amerikanska pannkakor catering Uppsala

Amerikanska pannkakor är tjocka plättar som tillagas på mindre än en halvtimme. Pudra pannkakorna med florsocker och toppa med kolakräm, kanelkeso eller något annat smarrigt.

Gör så här

Blanda dessutom de torra ingredienserna i en skål. Vispa först ner mjölken, sedan smöret och sist ägget. Vispa till en slät smet.
Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka.
Grädda dessutom ca 1 1/2 minut, tills det börjar bli lite bubblor på ytan. Vänd och grädda ytterligare ca 1 1/2 minut. Pudra dessutom de nygräddade pannkakorna med florsocker och servera med tillbehören, Kolakräm med banan och salta jordnötter eller Kanelkeso med äppel- och nötsallad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *