Okategoriserade

Tidrapportering

Sponsrat inlägg i samarbete med Millnet

Har du någonsin arbetat någonstans där du har behövt tidsrapportera? Det är en långdragen process om du frågar mig. Det tar alldeles för mycket tid att genomföra och tar liksom bort tid från sånt man mycket hellre skulle vilja göra.

Millnet har fixat ett tidrapporteringssystem som ska ändra på detta. Med deras system går det snabbt och enkelt att tidrapportera

Deras fokus är användaren och verksamheten, du som jobbar ska inte behöva spendera tid på att trixa med rapporter (om inte det är ditt jobb såklart), utan du ska kunna fokusera på ditt arbete hela tiden istället. Det känns ju ändå ganska rimligt kan jag tycka.

Jag har en väninna som sommarjobbade på ett stort läkemedelsföretag. Där skulle de checka in och checka ut. De skulle även sammanställa sin tid i en tidrapportering. Allt skulle in där. Alla minuter de hade gått på toa, eller fikat eller gjort någonting annat. Förstå vad mycket tid som gick åt till denna rapportering. Tid som kunde ha lagts på annat istället.

Med Millnets tidrapportering hade det garanterat varit smidigare.

 

Med Millnets system kan du snabbt och enkelt fixa din tidredovisning. Du kan även lägga till saker så du inte bara rapporterar tid, du kan ha med körjournal, traktamenten och utlägg dessutom. På så vis får du dessutom en snabb och klar överblick av din arbetade tid SAMTIDIGT som du har koll på flex eller komptid. Perfekt ju! Har du anställda som är starkare i ett annat språk än svenska så kan du även ställa in språk i systemet för varje enskild användare, hallå 2021 najs inkludering!

 

På tal om 2021 och att vara uppdaterad så kan du även använda systemet både på dator och mobil/surfplatta. Du använder dig helt enkelt av en app som gör tidredovisningen möjlig var du än befinner dig. Du kan även bifoga kvitton som bild så du snabbt och enkelt kan registrera dem på en gång istället för att fixa en hög i kvartalet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *