Okategoriserade

It is a boy ????

Pandemin drabbade inte bara oss utan hela vÀrlden. Vi kan inte vara aktiva med barn som tidigare. vi vuxna kan inte trÀffas heller.

Min kusin Àr gravid. En  pojke kommer att födas den 27 mars. Vi förberedde en baby shower för henne förra veckan. De flesta av hennes vÀnner kunde inte komma till festen pÄ grund av pandemin. Men de skickade sina gÄvor. Vi var totalt tre personer förutom henne sjÀlv och hennes syster. Hennes syster hade förberett en god middag Det var köttfÀrsbiffar med peppar sÄs och rÄstek potatis . Vi fikade och tog bilder . Vi hade en trevlig dag.

Minn kusin var ocksÄ mycket glad i det. Hon förvÀntade inte sig att vi skulle ta en Bayby-fest pÄ grund av pandemin.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *