Okategoriserade

Fru Sibylla inreder sitt hem magiskt

Jag är en minimalist och gillar inte överflöd i mitt hem.

Jag har två döttrar och en man ändå kan man tro att det knappt bor några människor i vårt hem. Just för att jag väljer inredning som smälter in och har inte så mycket saker hemma. Jag vill inte ha ett hem som ser ut som en loppis. Jag vill ha ett stilrent hem det man i folkmun kallar för minimalist.

Varför är jag en minimalist?

Man hinner med mer om man inte har så mycket grejer att hålla reda på. Ju mindre möbler och saker i ditt hem desto mer tid för annat. När vi är lediga är vi aldrig hemma så att vårt hem aldrig blir stökigt. Vi vill hellre vara ute än att vara hemma och stöka till.

Vi äter ute i det gröna

Att ta med sig mat ut och äta gör att du aldrig behöver städa efter massa brödsmulor. Det blir rent och bra samt så kan du engagerar dig i inredning i stället.

Vintage Retro Poster

När det kommer till olika stilar så gillar jag retro och vintage bäst. Här är några posters jag bara älskar och vill ha i mitt hem.

Dessa ska jag ha i mitt kök för det passar bäst i köket då det handlar om kryddor. När man kliver in i ett kök så ska man få aptit och dessa är lite av en aptitretare. Nästan som en icke levande förrätt innan man äter något riktigt.

När barn får se på ätbara saker i köket i form av posters så stimuleras deras aptit och de blir mest sugna på vad de ser. Om du i stället har bild på goda i ditt hem kan du vara säker på att de i stället blir sötsugna. Så därför väljer vi växter fram för massa godis och socker.

Hur vill du inreda ditt hem?

Det är upp till var och en hur de vill inreda sina hem bara de själva trivs med vad de håller på med. Alla människor som välja efter sitt eget tycke och inte efter vad de tror att andra människor kommer att gilla. För man ska vara sig själv.Om du är dig själv kommer du också bli behandlad annorlunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *