Skip to content
Okategoriserade

Dags att måla om?

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 måleri

 

I dagsläget hyr vi en lägenhet som ligger centralt och på nedre botten. Det är perfekt med det läget när man har barn eftersom det är lätt för oss att komma ut till lekparken eller ut på gården.

Lägenheten ligger perfekt till även i själva området och vi har egentligen inget behov av att flytta.

 

Men ibland blir man sugen på en flytt och ger sig ut på hemnet, du vet säkert vad jag menar. Jag kan inte vara den enda personen som hänger på hemnet alldeles för ofta!

 

Jag är inte så händig, min man är bra på att renovera osv (han fixade en massa på en husvagn förra året till exempel!) men tiden är knapp. Det är svårt att hinna med att renovera samtidigt som precis allting annat i livet också ska skötas.

 

När jag då tittar på lägenheter och hus på hemnet så brukar jag fundera på vad jag skulle “behöva” eller vilja göra i bostaden för att få den att kännas som min. Oftast landar jag i att jag vill måla eller tapetsera om. Att göra om badrum och kök känns inte alls som någonting jag vill lägga varken tid eller pengar på så det måste vara i min smak redan direkt.

 

Innan jag ens börjar gå på visningar så vill jag ha det färdigt med en firma som jag kan lita på och som är redo att börja renovera direkt så jag slipper vänta alltför länge på flytt.

Efter en del eftersökningar så har jag funnit K3 måleri. De har fått strålande recensioner och finns i både Stockholm och Uppsala. 

Självklart använder de sig utav rot-avdrag på fakturor där kunden vill ha det och är berättigade avdraget.


Kom ihåg att målare och tapetserare är utbildade av en anledning, det är för att det inte är meningen att du själv ska sitta och göra sakerna halvdant. Anlita istället ett proffs!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *