Okategoriserade

söker du ett pålitligt poolföretag?

sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten.se

I skrivande stund befinner vi oss i Turkiet. Min man, jag och våra två döttrar. Vi försöker att åka varje år, men av förklarliga anledningar åkte vi inte förra året.

Vi har båda våra rötter i Turkiet och vi har därför mycket släkt och vänner där. Det är så härligt att åka dit och hälsa på. Att få träffa alla, att vistas i den ursprungliga kulturen och prata modersmålet obehindrat. Sen är det härligt att komma hem till Sverige igen. Men man måste få fylla upp båda delarna så att säga.

I alla fall. Här i Turkiet är det otroligt varmt nu i juli månad. Även hemma i Sverige är det rejält varmt har jag hört, härligt!

Vi badar hela tiden. Kastar oss i poolen för att svalka oss! Jag önskar verkligen att jag hade en pool hemma i Sverige också.

Därför blev jag så glad när detta samarbete dök upp för det fick mig lite närmare min pooldröm.

Jag har varit inne på Poolgigantens hemsida flera gånger och kikat runt. Jag har gjort ordentlig research och frågat runt bland folk som har pool. Vad är viktigt att kolla, vilka företag är bra osv. Poolgiganten kommer verkligen alltid på tal. Varesig det är dem man har använt eller om man bara köpt nån reservdel från dem så är folk odelat positiva. Så kul att höra!

pool

Visst, snart är denna sommar över (men inte än!) men det kommer ju en ny nästa år också vet du. Om du vill ha en pool hemma nästa år så tycker jag du ska starta den resan redan nu. Det tar ett tag att förstå allt man behöver tänka på, att komma igång och att bygga klart. Sen ska vi också komma ihåg att om det blir sån värme som 2018 så kommer du inte få fylla upp din pool under de varmaste månaderna. Därför är det najs att vara klar i april/maj nångång så du kan fylla upp den och sen bara njuta av din pool hela sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *