Okategoriserade

Trots höst är vi ute och vill snygga till oss

Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair

Under sommaren har jag inte haft tid att bry mig om hur jag riktigt ser ut.

Jag har verkligen velat koppla av med mina döttrar. Nu när hösten är här så behöver jag verkligen ta tag i allt som även har med min yttre att göra.

Det första jag tänker är att förlänga håret med hjälp av löshår. Vill du också snygga upp dig inför hösten så kan du också köpa löshår och vända dig till Pozehair för att verkligen få en makeover.

Poze Standard Äkta Löshår Clip & Go – 125g

Jag vill ej sova med löshår och väljer då den som man kan sätta på och av. Jag vill inte vara fin varje dag utan jag vill verkligen sticka ut de dagar då jag verkligen behöver vara fin lite som kungafamiljen och Nobelfesten. Alla kvinnliga kungligheter använder löshår för att få alla dessa vackra håruppsättningar. Tex nedan när vi åker till Kålmorden är inte en dag då löshår behövs.

På kvällen om vi ska ut och äta ja då sätter jag givetvis på mig löshåret.

Förra helgen var vi på kålmorden camping i i Norrköping. Att campa med en husvagn var vår första upplevelse, Vi var lite nervösa och lite glada, särskilt jag och tjejerna. Min man besökt det flera gånger tidigare. När vi campar har jag inte löshåret på mig.


Först och främst handlade vi mat. När vi var klarade  med alla våra förberedelser, bar det iväg klockan 15. Vi tog några pauser på vägen. Vi var på camping kl. 22.00. Vi hade problem med att komma in eftersom vi inte hade ett inträdeskort. Tack och lov så öppnade ett gammalt par bomen för oss. Vi var väldigt trötta så vi bäddade sängarna och sov. Som ni vet så vill jag inte sova med löshår. Därför vill jag ha dem som jag lätt kan sätta på och av som jag beskrev ovan.

Löshår när man besöker en fin restaurang på kvällen

När jag vaknade på morgonen och satte på spisen för att laga frukost, insåg jag att det inte fanns någon gas. Min man åkte till centrum och fyllde på gas och köpte pannkaka på vägen för att äta. Det var väldigt bra för barnen och oss att vara i naturen. Vi hade tre vackra dagar tillsammans. Jag packade löshåret så att den inte skulle bli sliten då jag använde den när vi skulle på en fin restaurang.

På kvällen besökte vi en fin restaurang och då satte jag på mig löshåret.

Jag är emot att ha djurparker. Jag tycker att djur tas bort från deras naturliga livsmiljö. Jag försöker att inte besöka djurparker så mycket jag kan, men kålmorden har ändrat min uppfattning lite. De reproducerar många hotade djur och skickar dem till de platser de hör till. Detta är bra. dessa djur reproducerade; vild åsna, adaxantilop noshörning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *