Okategoriserade

Nu ska vi överraska pappa

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

Idag fick jag ett abrupt slut på mitt skift på jobbet

Vi ville nämligen åka tidigt för att fira vår pappa dvs barnens pappa. Du kan handla varor på Fyndiq för din far på fars dag present eller varför inte göra hans födelsedag till en speciell fars dag. Du kan då välja fina presenter. Du hittar massor av bra kampanjer på denna sida och massor av tips för hela familjen.

Bästa present enligt mig är en T shirt med tryck för den kan man alltid använda och är något alla behöver.

Sköterskan  från stora dotterns (Livas) skola ringde, så jag fick lov att sluta någon timme tidigare (Vilket jag inte hade något emot eftersom vi ändå skulle fira döttrarnas pappa ), Liva hade fått grus i örat misstänker att de brottades framför Kvarngärdetskolan sandlåda ????, Hon hade så ont att tårarna rann nerför hennes söta kinder.

Även Liva fick beställa något från Fynidq till sig själv

Liva hade inte tillåtit sjuksköterskan att undersöka henne ens låta henne titta i örat. Så det vara bara att bege sig till akademiska sjukhuset. Näs-öron-halskliniken nästa, Väl framme sade liva att det kliade i örat och kliade och raffsade sig i örat att gruset trillade ner. Som tröst så fick hon själv bestämma från Fyndiq vad vi skulle handla till pappa och sedan fick hon välja något till sig själv också.

Men för säkerhets skull ville läkaren låta oss vänta en stund till och ta en titt i bägge öronen för att vara på den säkra sidan. Gudskelov fanns det inget kvar. Hon var så glad när även hon fick beställa vad hon ville från Fyndiq då vi inte hann gå ner på stan. Det tar någon dag innan varor blir levererade men då känns det som julafton för barnen. För när man beställer varor så får man öppna paket när varorna anländer. Hur roligt är inte det båda för barn och för vuxna. Själv var vi många barn när jag var liten och våra föräldrar hade inte råd till alla barnen. Därför gör jag allt för att mina barn ska få en mycket bättre upplevelse av livet än vad jag fick när jag var i deras ålder.

Jag älskar mina föräldrar de gjorde så gott de kunde och jag gör i dag så gott jag kan för mina barn och för min man så klart när vi väljer ut en fars dag present åt honom från Fydiq.

Mamma och Liva begav sig hemåt efter en stressig och turbulent dag ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *