Okategoriserade

Weekend

Sponsrat inlägg i samarbete med Starbyhotell

Lyxa till det med en weekend på hotell

Jag tycker att det är så lyxigt att bo på hotell. Det är avslappnande och man behöver inte tänka på allt som ska göras. Bara njuta, det kan man och ska man göra.

Nu börjar julstressen för många. I december är vi många som jobbar extra mycket. Samtidigt som jobbet tar extra tid så ska vi upp med juldekorationen, handla julklappar, fira första andra och tredje advent. Har man barn kanske man gör en paketkalender eller så flyttar en nisse in som ska göra bus på kvällarna.

Det är nu vi skulle behöva lite avkoppling! Jag skulle vilja åka på spa Vadstena. Det är så fint på Vadstena och det finns mycket att göra där. Om jag fick välja skulle jag åka och stanna där fredag till söndag. Äta god mat, gå runt i de fina omgivningarna samt lyxa till det med behandlingar på deras spa. Bara gå runt i badrock och tofflor hela vistelsen, så mysigt.

Jag skulle välja att göra detta med min man, men man kan egentligen åka både med vänner eller varför inte helt själv! Om farmor och farfar kan vara barnvakt så åker vi iväg, så mysigt. Det kan såklart vara svårt att åka iväg i december, men det är en perfekt julklapp till din partner eller vän. Det bästa av allt med att ge bort det som en julklapp är att det också blir en julklapp till dig själv också! Toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *