Okategoriserade

Hudvård

Sponsrat inlägg i samarbete med Nordic Beauty Bar

Jag tar hand om min hud.

Jag tar hand om min hud för att jag vill se ung ut länge. Jag vet att det är viktigt att ta hand om sig både på insidan och utsidan. Att det också är ett utav mina intressen gör det ännu roligare.

Min hudvårdsrutin

Det är viktigt att ha en bra hudvårdsrutin. Varje morgon använder jag rengöring, ögoncreme, serum och dagcreme. På sommaren har jag självklart solskydd också. På kvällen ser rutinen likadan ut som på morgonen, men med ett serum för natten och en nattcreme.

En gång i veckan gör jag peeling och lägger en ansiktsmask. Det gör verkligen skillnad tycker jag. Det ger det där lilla extra som gör att jag känner mig fräsh och fin.

Bra naturliga produkter

Jag gillar Iossi skönhetsprodukter som finns att köpa på Nordic Beauty Bar. På Nordic Beauty Bar vet man att man får bra produkter med bra ingredienser. Att de dessutom främjar kvinnligt företagande är verkligen någonting som jag uppmuntrar. Det gör att det känns bra på flera plan att handla utav dem.

Det är så kul att testa sig fram i skönhetsdjungeln. Organiska bra produkter gillar jag, så nästa gång jag betäller ska jag nog prova något annat märke. Serum Mare är någonting jag skulle vilja prova so även de finns på Nordic Beauty Bar.

Att tvätta och smörja in sitt ansikte är lika viktigt som att borsta tänderna. Vi glömmer ju inte att borsta våra tänder så därför bör vi inte heller strunta i vårt ansikte. Någonting som många glömmer är halsen. Var noga med att tvätta din hals också och smörj in den med en halscreme. Du kommer tacka mig när du blir äldre! Halsen och händer visar vår riktiga ålder brukar man säga. Det stämmer inte riktigt, men det är värt att tänka så för att hålla halsen fin och slät.

Händer och fötter

Glöm inte heller dina händer och fötter. Du behöver inte smörja in dem varje morgon och kväll, men mitt tips är att ställa en fotcreme brevid sängen och på så sätt kan du smörja in fötterna innan du går och lägger dig. Ställ handcremen där också, då har du hunit med både händer och fötter varje dag.

Se till att året 2022 blir det året du tar hand om dig själv och din hud samt väljer bra organiska naturliga produkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *