Okategoriserade

Arbetsplatser

Sponsrat inlägg i samarbete med Key Solutions

Vilken är den bästa arbetsplatsen?

 

Jag har jobbat på många olika ställen och det finns för och nackdelar med alla jobb. I bland är det inte heller bara jobbet, det kan vara livssituationen. Har du till exempel småbarn kanske du inte vill jobba alla kvällar. Är du däremot singel så kanske du vill ta de passen som ger dig mest pengar.

När barnen börjar bli större och klara sig mer själva känner jag att jag vill ha ett mer stabilt jobb. Då måste man komma på vad det är man vill jobba med och vad det är man tycker är kul. Det är mycket jag tycker är roligt!

Marknadsföring tycker jag är kul och det jobbar företaget Key Solutions med. Företaget håller till i Solna stad, vilket är bra pendlingsläge både från stora delar av Stockholm, men även från Uppsala där jag bor.

Key Solutions är så bra arbetsgivare att de har fått pris för det. En utav Europas bästa arbetsplatser är de utsedda till utav  Great Place to Work, de har till och med fått en hedersutmärkelse tack vare sin Employer branding.

Med Employer branding menas att man marknadsför sig som en bra arbetsgivare och företag. På så sätt attraherar du in bra personal som vill jobba hos dig. De flesta företag marknadsför bara sina produkter, men att marknasföra dig som ett bra företag på alla plan gör att du kommer långt. Ett sånt företag vill jag jobba på !

Till exempel så har de på Key Solutions morgonmöten varje dag där de går igenom vad som har gjorts och vad som behövs göras. På morgonmötet så hyllas också de medarbetarna som det har gått bra för. Tänk vilken bra start på morgonen varje morgon, det är klart att man jobbar bättre under dagaen om man startar dagen på det sättet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *