Okategoriserade

Mitas Mat

Lagas från grunden

Mitas mat lagas från grunden helt på svenska råvaror som kött och fågel. Kolhydraterna som quinoa, korn, linser, ärtor och bönor kommer från svenska odlare. Och alla kolhydrater kokas med vegansk buljong så att alla kan äta dom.

Mitas har ett färdigmatskoncept där du kan komplettera en måltid eller så pusslar man ihop en maträtt själv. Maten är lätt att värma och har lång hållbarhet. Och du värmer den vacuum-förpackade påsen enkelt i en kastrull i sjudande vatten ca fem minuter. Påsen är också komposterbar.

Mitas Mat

Hos Mitas Mat kan du antingen beställa det som saknas vid en middag eller så komponerar du ihop en egen måltid. Du väljer vilket protein du vill ha, om du vill ha några kolhydrater till, grönsaker och ifall du vill ha någon sås.

Leverans av din beställning i Stockholm sker direkt hem till din dörr !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *