Okategoriserade

Alla mammor behöver koppla av ibland

Sponsrat inlägg i samarbete med sinful

Jag jobbar mycket numera dessutom heltid på förskola.

Många gånger har jag svårt att varva ned. Jag behöver verkligen både semester och sol tillsammans med mina två underbara döttrar.

En av barnen går i skolan och den andra går fortfarande på förskola. Tänk att både ha barn på förskola och jobba på förskola man får aldrig koppla av. Häromdagen fyllde också en av våra förskolalärare år och då kom jag att tänka på vad man skulle kunna ge henne i gåva. Vi var flera kollegor som samlade ihop lite pengar för att överraska henne. Jag kom på att vi skulle köpa något trevligt från sinful då inte alla människor äger något från den sidan. Det är en speciell sida och finns mycket att välja bland. De har även sexleksaker och detta kanske man inte ska ge när barnen på dagis ser på. Så vi beslutade att vi skulle köpa sexleksak till henne och ge det till henne när hon väl besöker någon av oss hemma utan barn.

Ovan finns också hos Sinful som man kan köpa och dessutom ge bort dem inför barn då de inte är direkt en barnförbjuden present.

Vad mer kan man göra för en kollega som fyller år?

Du kan också överraska din kollega med blommor och choklad. Eller bjuda ut din kollega till en favoritrestaurang och därav ge fina gåvor från sinful så ska du se att ingen av er kommer att glömma denna dag.

Nästa gång är det kanske du som fyller år och får en gåva av dina kollegor. Då är det dig man skämmer bort och köper blommor, choklad eller varför inte en sexleksak. För då kan du gå hem och varva ned med en glas rött eller vitt vin beroende på vad du tycker bäst om.

Jag och min familj är ofta ute på middag och även på olika fester. Då passar det med ett glas vin och fina strumpor eller något liknande för att väcka uppmärksamhet. Jag umgås i många olika kretsar och har många som jag behöver köpa presenter till. Detta medför också att många då köper till mig också när jag fyller år. Speciellt min man är duktig på att uppvakta mig såsom man ska göra med sin fru.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *