Okategoriserade

Barn kalas och middag i Gävle hos mina kära

En lyckad dag

När vi träffas allihopa är lyckan total ! Barnen skrattar och leker för fullt och vi vuxna kan sen sitta och koppla av tillsammans senare på kvällen. För är det någon gång som barnen vill bada och sätta på sig fina kläder så är det just när vi ska träffas i släkten. Då vet dom att blir en rolig dag med paket, god mat och dom får också vara uppe lite längre.

Självklart vill alla hjälpa till att öppna paketen för att se vad som är inuti. Kläder, leksaker och annat som packas upp hamnar huller om buller och det gäller verkligen att titta igenom alla papper så inget försvinner i soporna.

Efter en dag med mycket lekande är det dags för oss vuxna att ha en lite lugn stund tillsammans. Lite gott vin och god mat och vi kan sitta och koppla av. Att gå ut på restaurang nu och se mer människor, lyssna på musik är något som vi har längtat efter och det märks att alla tycker likadant. Alla hejar på varandra även om man inte känner dom. Och det blir en sån där extra trevlig kväll tillsammans. Tänk att det ska vara så svårt att hälsa på varann även om man inte känner varann när man får ögonkontakt. Men det verkar som om det har ändrats lite och det är bara trevligt. Vi kanske har lärt oss något utav den här pandemin också. Man vet aldrig vad som händer och sker och varför inte vara trevliga mot varann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *