Okategoriserade

Forumgallerian får namnet Forumkvarteret

Här har jag massor av fina minnen från Waynes Coffee som förut låg en trappa upp

Sedan flyttade Waynes Coffe en trappa ned och efter 2 år stängdes det för gott. De på Forumgallerians ledning vet inte hur de ska behålla sina hyresgäster. De borde ha sänkt hyran så att folk hade råd att vara kvar. Nu är det massor av tomma lokaler som kostar Atrium och Ljungberg ännu mer pengar.

De som jobbar med marknadsföring samarbetade med lokal bloggare som då kallade sig för modeuppsala som knappt hade några besökare och ändå fick massor av betalt för ingenting. Hur kan man samarbeta med en blogg som knappt har besökare som dessutom är en privatperson?

Ska man marknadsföra företag ska man också be om lov från företagen och diskutera med dem hur man ska göra med marknadsföringen eftersom det ingår i hyran så är det också företagens rättighet att få vara med och påverka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *