Okategoriserade

Fina minnen från julen

Det bästa minnet från julen är när min mans barn och barnbarn besökte oss.

På bild ser ni Robert som är svärson till min man. Samt så ser ni hans och Sabinas två barn Alexander och Lukas. På bild finns även mina döttrar Liva och Eliza. Liva och Eliza är halvsystrar med Sabina Bergstedt som är gift med Robert. Dvs Sabina är äldsta dottern till min man i hans förra äktenskap.

Vi brukar fira jul och högtider tillsammans både mina barn och Sabinas barn trivs bra ihop. Mina barn blir då mostrar till Sabinas barn och de är i samma generation.

Är man nära i generation kan man umgås och då är det viktigt att familjerna ser till att man får en bra relation till varandra. Det kan vara svårt att bygga upp det i vuxen ålder så detta ansvar ligger hos oss vuxna. Det är jätte viktigt att vi som vuxna tar på oss detta ansvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *