Okategoriserade

Vi är klädda för fest

När jag och mina vänninor ska på fest klär vi upp oss och har förfest hemma hos mig först

Det blir alltid samling hos mig när vi har fest på gång. Jag brukar då duka fram lite ostbricka så att folk får äta och dricka lite innan festen. Sedan beställer vi taxi för 8 personer så att alla får plats. Väl framme på festen så brukar man alltid få äta och dricka innan själva maten dyker upp.

Så här har vi gjort i åratal även när vi alla var ogifta och barnlösa. Nu när alla är gifta och har barn försöker vi leva upp till gamla dagar så gott det går för att inte förlora vår ungdom. Vi vill alltid ha samma traditioner hur gamla vi än blir. Jag vill kunna se hur långt vi kommer att gå i våra traditioner även när vi blir riktigt gamla pensionärer. Folk kommer kanske skratta åt oss men vi kommer fortsätta att njuta av livet. Gör det ni med strunta i vad alla andra tycker och tänker så kommer du leva längre jag lovar dig. Samt umgås aldrig med folk som tar din energi umgås hellre med folk som ger dig den energi du är värd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *