Okategoriserade

Vårt sommarhus i Turkiet

Vi har ett sommarhus i en stad som heter Mersin i Turkiet

Här ser ni oss tillsammans med några släktingar äta frukost tillsammans. Sedan ska vi alla bada i sjön. Här finns även pool för både barn och vuxna. Vi har det alltid roligt tillsammans och barnen leker med varandra. På detta sommarställe finns även café och restaurang som endast är till för oss som bor här.

Det finns även rökrum och internetcafé då man inte få röka överallt som tur är. På kvällarna brukar vi ta långa promenader längs stranden och även denna promenad är till för oss som bor här. Inga andra okänt människor har tillgång till denna strand. Alla bostäder här är bostadsrätter och alla är de 3 rum och kök och ser ganska så likadana ut. Vill du också ha en sommarlägenhet så kan du kontakta mig så kanske jag kan ordna så du kan köpa dig en egen bostad. Du kanske bara vill hyra och det går säkert bra det också.

Vissa människor jobbar utomlands

När man starta företag utomlands så kan det vara kul. Du ska fortfarande registrera företaget i Sverige men åka och jobba utomlands. Tex så kan du då ta Företagslån småföretag om det nu är ett litet företag du har som med tiden kan bli större och mer lönsam. Är du ensamstående kan det vara lagom att börja med ett litet företag. Sedan kan du avancera så att du får ett större företag med tiden om du har mer tid över.

När du väl jobbar utomlands så kommer du behöver mer pengar i början. För du kanske vill köpa en lägenhet eller hyra en. Samt så ska du ha ett kontor till din verksamhet och bjuda in ditt nya nätverk till ditt kontor. Då är det bra att lära dig allt om sederna i det land där du ska jobba.

Det kan vara kul för folk att också få prova på en ny sed som du själv kommer att komma med. När du ändå är utomlands se till att lära dig så mycket som möjligt om den nya kulturen och maträtterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *