Okategoriserade

Fikadax med bästa väninnan

När man har lämnat barnen på dagis är det dax för fika

Jag lämnar barnen på dagis varje dag och sen är dagen fylld med saker som antingen måste göras. Eller saker som jag vill göra. Alla dagar är olika efter att barnen är lämnade. Får att gå på dagis är något som jag tycker är nyttigt för barnen så dom både får träffa andra barn, leka men också får lära sig att lyssna på andra vuxna.

Att åka iväg och sätta sig och ta en fika tillsammans med bästa väninnan är något som jag försöker göra lite då och då. Bara för att vi har fått barn och har andra saker att tänka på så är det viktigt att man fortsätter att träffas ändå. Det är både avkopplande och uppskattat för oss. Och så kan man passa på att tänka på annat och inte bara dom vanliga sysslorna som man hela tiden gör. Även om jag tycker om dom sysslorna. För är det något som jag är så är det en hemma – människa. Jag älskar att hålla på och fixa hemma, vad det än är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *