Okategoriserade

Hur behåller man en man livet ut?

Det finns många böcker om hur man behåller en man livet ut

Det verkar så lätt idag att bara säga att man inte ska fortsätta leva tillsammans och sen ska det fixa sig automatiskt. Men det är inte så lätt egentligen. Det är så mycket som man inte tänker på från början som måste göras. Jag har en del vänner som skulle vilja flytta ifrån sina respektive och tror att allt bara faller rätt från början.

Jag har försökt att få dessa vänner att tänka på hur, var och när allt detta ska ske och dom har hittat böcker på hur man ska få sin man tex att bo kvar. Och hur allt ska lösa sig. För alla vill lösa sina situationer egentligen. Men vissa vill inte heller erkänna det. Men efter att ha läst dessa böcker så ser jag ljuset i tunneln för att dessa förhållanden ska hålla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *