Okategoriserade

När jag väntade mitt andra barn

Här ser ni mig gravid när jag väntade mitt andra barn.

Jag älskar barn därför är jag numera dagisfröken och är utbildad inom förskolan. Dagarna är långa och barnen är många. Jag jobbar varje vardag och trivs jättebra som dagisfröken eller förskolelärare som det heter på ren svenska.

Vi äter också på dagiset vilket gör att man sparar in på maten. Mina barn går också på förskola och en går i skolan och de äter samma mat på sina dagis och skola som jag äter på jobbet. Två gånger i veckan får jag hjälp med att hämta och lämna mina barn och det är jag tacksam för. Vad hade jag gjort om det inte hade varit för den extra hjälp jag får varje måndag och fredag av min kära svägerska.

Vi brukar även handla tillsammans så vi gör verkligen mycket ihop för att få vardagen att gå ihop. Det är inte alltid lätt att både jobba och ta hand om två barn så jag får mycket hjälp. Jag är själv också en mycket hjälpsam person. De vet folk som känner mig att jag älskar att hjälpa till i den mån jag hinner och klarar av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *