Okategoriserade

I dag ska vi på middag hos några vänner

Jag och min familj har städat för att vi ska på middag hos några vänner

När man ska på middag så vill man för det första tänka på vad man ska ha på sig, när man ska åka och bara tänka på just den middagen. Men hur kul är det att komma hem med ett ostädat hem dagen efter ? Så idag har vi städat hemma sä att allt är fint och rent när vi vaknar dagen efter.

Är det något som vi är duktiga på här hemma så är det att samarbeta. Och det gäller också när det gäller städningen även om vissa inte tycker att det är kul. Men barnen har lärt sig att tar man fram något så tar man också bort det. För då slipper man ta hand om det dagen efter. Så vi städade till huset ganska snabbt och barnen kunde ta ett längre bad medan vi tog ett glas vin och tog det lugnt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *