Okategoriserade

Nu är vi festfina igen jag och mina väninnor

Vi verkligen vet hur vi ska klä upp oss riktigt snygga för fest

Men ibland går det så fort så allt inte kan hinnas med ! Och det gällde ju att samla hela familjen i första hand och inte att vara finklädda !

Dagen vi firade studenten så var det lite kyligt så att ha tunna kläder utan jacka gick inte bara. Det viktigaste var att vi var tillsammans. Hela familjen samlades och vi firade för fullt med tårta till en början. Sen gick vi in och gjorde i ordning lite mat till allihopa och kvällen blev riktig bra trots att vi inte hunnit planera någonting.

Nu kommer vi fortsätta vår sommar och familjeträffar och se till att vi är mer förberedda framåt. Men egentligen spelar det ingen roll då vi alltid har trevligt trots att vi inte har planerat något. Man kan se till att få en trevlig kväll tillsammans när familjen träffas och alla tar med sig någonting så att vi har det trevligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *