Okategoriserade

Frisk luft åt barnen är ett plus

Mina barn älskar att leka utomhus så vi gör mycket med barnen utomhus

Vad gör ni utomhus med era barn ? Vi försöker att få våra barn att både leka men också att hitta på saker tillsammans med oss som en hel familj. Nått som dom kanske har lärt sig i skolan eller som dom har läst och vill prova på och lära sig.

Nått som är dom tycker är kul nu är allt som har med prinsessor att göra just nu så alla kläder som er ut som prinsesskläder är kul. Sagor om allt är kul och fantasierna flödar för fullt, Det kan både vara roliga saker , men också lite läskiga saker även om dom vet att det bara är på låtsats. Och då tycker dom inte att det är så läskigt, utan bara kul !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *