Okategoriserade

Mina barn känner med hjärtat

Det är viktigt att lära sina barn att känna med hjärtat och inte med hjärnan

Vi brukar åka utomlands väldigt ofta och i dom länderna vi besöker ser vi väldigt ofta djur som oftast är hundar som är “gathundar”. Dessa hundar bor själv på gatorna och kämpar för fått hitta mat och vatten varenda dag och det är något som vi inte ser tex i Sverige. Många människor går förbi eller tycker att dom är läskiga. Men det är djur som behöver hjälp.

Det finns länder där människor lämnar och tar hand om dessa djur, kastrerar dom och ser till att dom kommer till familjer som tar hand om dom. Men när vi ser en hund som är i behov av vatten och mat försöker vi att hjälpa dom. Det räcker med att gå in någonstans att gå in på en restaurang och få en mugg med vatten eller skaffa lite mat i en affär. Och det är något som vi försöker lära våra barn. Ser man någon – människa eller djur och kan hjälpa dom så ska man också hjälpa till !!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *