Okategoriserade

Har man barn umgås man med andra som har barn

Har ni tänkt på att det är lättare att umgås med folk som har egna barn?

Visst kan man umgås med folk som inte har barn, men ibland är det lite lättare att umgås med dom som har barn. Vilken ålder det än handlar om. Man har gått igenom samma sak från början till slut och vet dom dagar det är bra och vilka dagar som det är dåligt. Och man ser alla dom där jobbiga sakerna på ett annat sätt. Det är absolut inget emot dom som inte har barn, eller dom som inte kan få barn. Men ibland är det lättare att bara få prata ut med någon som har haft samma erfarenhet.

Om man tex går in i en affär och sina barn börjar skrika pga dom är trötta så kan dom som inte har barn börjar rynka på näsan och tycker att det är jobbigt. Ja, det är jobbigt för oss också och vi gör så gott vi kan. Vi som har barn tycker det är lika jobbigt som ni tycker och jag hoppas att ni kan ha överseende över det. Vi älskar våra barn och jag vet att ni också gör det. Ibland måste man gå till butiken med ett barn som är trött även om vi inte egentligen vill.

Jag älskar när en äldre kvinna eller man tittar på mig med ett leende och säger “jag vet hur det är”. Och då blir jag lugnare och då blir även mina barn lugnare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *