Okategoriserade

Hur kommer man överens med släkten?

På bild ser ni Robert som är min mans svärson med sin yngsta son Alex

På bild ser ni även mina döttrar Liva och Eliza.

Vi är en ganska stor familj som träffas ganska ofta. Och det gör också att alla barn och vuxna känner varann väldigt väl. Behöver man hjälp med någonting så hjälps alla åt vare sig det är på en vardag eller helg. Det är något som är så skönt och inget som är konstigt. Vi måste hjälpas åt.

Det är viktigt för oss att alla barn vilken ålder man har, vilket språk man än talar ska kunna leka och hjälpas åt. Då lär sig också barnen att hjälpa till både hemma och med syskonen. Ibland är dom lika gamla och kan leka, men ibland så kanske man behöver hjälpa till med att mata någon som är yngre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *