Okategoriserade

Inreda med ramar av olika storlekar

Det går inte att förneka att ramar i olika storlekar kan ge ett stort genomslag, oavsett om du vill lägga till lite extra till din inredning eller göra ett uttalande. Men med så många alternativ på marknaden kan det vara svårt att avgöra vilken storlek som är rätt för dig.

Här är en snabbguide som hjälper dig att välja den perfekta ramen för ditt utrymme:

– Om du vill fylla en stor vägg ska du välja en större ram. Överdimensionerade ramar är perfekta för att göra ett djärvt uttalande och kan verkligen hjälpa till att fylla ut tomma utrymmen. Se bara till att välja en som passar till resten av din inredning.

– För mindre väggar eller trånga utrymmen ska du välja en mindre ram. Dessa är idealiska för att lägga till en touch av  personlighet utan att ta för mycket plats.

– Om du vill visa upp ett särskilt konstverk eller fotografi, välj en ram som passar till storleken på verket. Om det är för litet kommer det att försvinna i ramen, och om det är för stort kommer det att överväldiga verket.

– Om du är osäker, välj en klassisk ramstorlek. Dessa är mångsidiga och kan användas i en mängd olika miljöer. Dessutom är de lätta att hitta så du kan byta ut dem så ofta du vill. En av Framias storsäljande storlek är deras ram 50×50.

Nu när du vet hur du väljer rätt storlek på ramen är det dags att börja shoppa! Det finns gott om online återförsäljare som erbjuder ett stort urval av ramar i alla olika storlekar. Så ta god tid på dig och hitta den perfekta  en för ditt utrymme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *