Okategoriserade

Semester med barnen

Nu längtar man tillbaka

Nu när skolorna har startat och man har börjat få ta på sig varmare kläder längtar man tillbaka till värmen igen. Varför är man aldrig nöjd ?! När det är kallt vill man att det ska vara varmare och när det är varmt eller kanske för varmt så vill man ha det lite svalare. Nä, nu är det slut på klaganden och se till att må bra året runt. Barnen tycker kanske inte om hösten då det kan regna, men tycker om vintern när det är snö och dom kan leka ute i snön,

Men jag hittade lite härliga bilder när vi var på semester med barnen och då längtar man till värmen igen. I alla fall jag.

Dessa bilder är tagna i Mersin där vi har vår sommarbostad. I år var jag där med hela min familj dvs man och två barn. Vi bodde då i vårt sommarhus som är 3 rum och kök vilket är helt lagom för vår familj. Då barnen delar ett rum tillsammans och jag och min man har vårt gemensamma rum. Köket är som en bar dvs man märker direkt att den tillhör sommarhuset.

Har barnen väl kommit i vattnet är det svårt att få dom att komma upp. Speciellt nu när dom har lärt sig att simma. Man får nästan tjata på dom för att dom ska komma upp och försöka gång på gång komma på nått bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *