Okategoriserade

City fest i Gävle

En liten festival

Vi passade på att åka till Gävle när det var fint väder. Gävle hade en cityfest i stan och det var olika stånd och annat i hela stan. Det som barnen tyckte var roligast var alla karuseller och annat som man kunde åka och vi var självklart där för att titta runt. Och låta barnen åka det dom ville.

Dom större barnen kunde åka lite mer än dom mindre. Eller dom ville kanske inte åka karusellerna som gick så där sakta. Men dom åkte med sina syskon så dom fick ha lite kul.

Dagen blev i alla fall lyckad och efter lite mat när vi alla kom hem så slocknade dom minsta barnen på en gång. Vi vuxna satt uppe en stund med fötterna i soffan och kopplade av och tittade på alla kort som alla hade tagit under dagen. Detta är någonting som vi kommer att göra om.