Okategoriserade

Det är kul att ta fram finkläderna igen

Hela familjen klär upp sig

När vi går på middagar, både när det gäller till någon bekant, på en fest eller går ut hela familjen så tycker vi att det är kul att ta på sig något extra fint. För ett år sedan gick man mest omkring i bekväma kläder hemma och man var varken ut på restaurang eller var på fester. Men nu vill man börja använda alla dessa fina kläder som hänger i garderoben.

Ibland tar det längre tid att komma iväg, men det beror på att nån inte har bestämt sig för vilka kläder som man ska ha på sig. Klädbyten och kläder som ligger överallt är inget ovanligt om man har tjejer som byter klänningar flera gånger. Det är tom kul att se att mannen tycker att det är kul att sätta på sig en slips och skjorta igen.

Vi försöker att ta tillvara på familjen så mycket vi kan och träffar vi inte familjen så passar vi på att gå ut på restaurang och äta.